Påsk is coming up...

När det är röda dagar i kalendern och våra kära medlemmar är ute och bränner näsan i solen passar vi på att bränna upp krokar i taket på klubben...

Antalet medlemmar växer för varje vecka och vi måste optimera lokalerna tills dess att vi hittar angränsande ytor att expandera i.

För nu innebär det  fler säckar runt buren.

Det betyder också att vi stänger klubben under två dagar (dvs Påskafton och Påskdagen)
Schemat ser ut som följer och vi hoppas få se några av er nere på mattan mellan äggmålning och påskmiddagar.
Glad påsk!

Våranpassat schema

I takt med att luften blir varmare och dagarna ljusare så vill vi på klubben ge er alla möjlighet att njuta lite extra av ljumma kvällar, utomhus i vårsolen.

Vi har därför gjort några förändringar av schemat som vi hoppas ni kommer uppskatta.

Till att börja med har vi utökat schemat med ytterligare TVÅ lunchpass samt ett morgonpass så att ni ska kunna klirra träningen innan jobbet eller på lunchrasten.

Och eftersom våra Boxing Madness pass blivit så populära har vi dessutom valt att skapa ett motsvarande pass fast med galet mycket sparkar istället för slag. Vi har döpt dem till Kick Madness förstås.

Vi har också uppdaterat förklaringstexterna till klassoerna och döpt om våra sparringpass för att bättre spegla dess innehåll. Ytterligare tillägg till schemat kommer att presenteras under kommande vecka men ni som är nyfikna kan nästan lista ut vad vi kommer erbjuda inom kort. Vi har nämligen lagt upp en liten text kring dessa kommande pass, dock utan att markera ut tidpunkterna i schemat eftersom dessa drar igång först efter påsk. Så se detta som ett teaser... och håll ögonen öppna för mer nyheter inom kort!

Stockholm Kickboxing goes Youtube!

Eftersom vi knappt kommit ihåg att använda vår youtube kanal, så antar vi att ni inte heller varit särskilt frekventa besökare där...

Därför vill vi nu ta tillfället i akt och promota denna fabulösa kanal där vi framgent kommer lägga upp filmer och klipp från oss och andra.

Till att börja med kommer vi köra en serie av videoklipp där vi presenterar alla våra instruktörer och personliga tränare med deras specialiteter inom kampsport.

Vi är stolta över dessa individer och deras bedrifter och hoppas att ni hjälper oss dela och sprida vidare.

Först ut i raden är vårt TUNGA boxningsproffs Attila Levin.

Denne jätte har en proffskarriär som tungviktsfighter i ryggen, ett stort varmt hjärta i kroppen och en energi som får den klenaste sparv att klara hundra burpees på en timme.
Låt oss introducera "The Hun"

Kids Summer Camp 2017

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi föräldrar börjar redan nu fixa och trixa för att få semesterveckorna att täcka barnens evighetslånga sommarlov, för samtidigt som vi gläds åt deras ledighet så våndas vi över dagarna då de tvingas vara på fritids när andra är lediga...


Med utökat barnschema och nya instruktörer på mattan har andelen medlemmar i åldrarna 8-12 år ökat markant hos oss och vår vana trogen försöker vi hitta lösningar och aktiviteter för att underlätta våra medlemmars träning och tillvaro.

Vårt senaste erbjudande är därför ett Sommarlovs läger för barn i åldrarna (ca) 8-12 år.

 

Kids summer camp 2017

 

Lägret kommer att vara dagtid, måndag till torsdag, två olika veckor under sommaren.
Det första tillfället är midsommarveckan, dvs v 25 (19-22 juni) och det andra tillfället är v 33 (14-17 aug)

Aktiviteterna börjar kl 9 och pågar till 16. Under denna tid har vi hunnit träna, leka, lyssna, prata och inta både lunch och mellis.
Eftersom vi vet att det är svårt för er föräldrar att hinna få en hel dags arbete uträttat under dessa timmar så hälsar vi alla barn (som vill) välkomna redan från kl 8 och erbjuder dem att stanna till kl 17.

Mellan 8-9 serverar vi frukost och mellan kl 16-17 finns det frukt och böcker att roa sig med tills de blir upphämtade.

Vi kommer tillbringa tid utomhus (i Vasaparken) och inomhus på klubben, lite beroende på väder och vind.

Under lägret får barnen lära sig självförsvar, kroppskontroll och stretch. Vi kommer inte bara träna utan vi kommer prata om träning också, samt om vikten av vila och återhämtning och om kamratskap.

Matthias Grimberg som är ansvarig för barnträningen kommer tillsammans med Babel Cacan och Alline Torquato att hålla i lägret. Och vi kan garantera att era barn kommer bli väl omhändertagna och ha riktigt riktigt kul.

Priset för en vecka är 2500:- (för medlemmar) och 2700:- (icke-medlemmar) och då ingår klubb t-shirt, lindor, mat och diplom.

Anmälan görs i receptionen. Det finns endast 15 platser per vecka så först till kvarn gäller...
Välkomna!

 

Öppethus på söndag och specialpris på träningskort veckan ut (t.o.m. 15/1)

Kom och testa kampsport på Sveriges skönaste klubb!
I tisdags hade vi årets första öppethus på klubben. Stämningen var på topp, trycket var enormt och aldrig tidigare har vi haft så många svettiga förstagångsbesökare.


Nu på söndag är det dags igen:

Kl 10.00 håller vi ett barnpass för våra minstingar
Kl 11.00 är det ett kickboxningspass för nybörjare
Kl 12.10 kör vi BJJ (brazilian jiu-jiutsu för nybörjare 
Kl 13.20 avslutar vi med ett kickboxningspass för nybörjare


Portarna står öppna mellan kl 9.00-15.00.
Vi bjuder på kaffe, te, saft och fikabröd.

För er som väljer att bli medlemmar och signa upp på ett träningskort denna vecka så har vi ett specialerbjudande. Ni får köpa 2017 års träningskort till fjolårets priser!! 
Så skynda fynda; fr.o.m. måndagen den 16:e gäller 2017 års prislista!


Välkomna!!


image

Nyårschema och öppethus!

Julen är passé, kvarstår nyårsfirande, julgransplundring och återhämtning efter helgernas festligheter. Men på Stockholm Kickboxning ligger vi inte på latsidan…

Vi kör på med nyårschemat de första två veckorna efter nyår och kickar i sedan igång vårt stora ordinarie vårschema den 16:e januari.

Den 10:e och 15:e januari har vi öppet hus och då är ni hjärtligt välkomna ner med vänner och bekanta för att testa på något av våra nya pass, ta en fika och hälsa på nya och gamla träningsvänner samt spana in vårens maffiga schema. Vi återkommer mer om detta närmare.

Gott Nytt År önskar vi på klubben!

 

nyårschemat 2017

Jul och nyårschemat lanserat

Snart nalkas julen med allt vad den innebär.
Mys med familj, släkt och vänner och oändligt med julbord, smällkarameller och pepparkakor står för dörren.
Njutbart på alla sätt.

För att inspirera till en hälsosam jul utan dåliga samveten och extrakilon att släpa på under våren, så vill vi redan nu stoltsera med vårt jul- och mellandagsschema som inte går av för hackor

Fram till och med dagen före julafton har vi öppet som vanligt så när som på att sista passet, fredagkväll den 23/12, ställs in till förmån för rim och paketinslagning. Sen håller vi stängt över julafton och juldagen för att
Åter slå upp portarna den 26/12.

Lördagen den 29 oktober smäller det!

Varmt välkomna att ta med familj och vänner till en adrenalinfylld lördag på klubben.
Det är nämligen dags att heja fram våra fighters när årets Klubbmästare/Klubbmästarinna skall krönas.

Kl 12.00 går första matchen igång och vi kommer köra 12 lightkontaktmatcher i olika discipliner och viktklasser under dagen. Vinnare utses i varje viktklass och disciplin.

Varje match har tre ronder á 2 minuter vardera och resultatet döms på poäng. Alltså ingen kamp om knock. Fritt fram att ta med barn med andra ord! 😉
Vi har både rutinerade fighters i ringen och några vågade som ska gå sin första match.

Matchlistorna är än så länge preliminära och kan komma att ändras varför vi publicerar den lördag morgon på FB.

I repan kommer vi dagen till ära att (utöver vårt vanliga utbud av proteindrycker, bars, smörgåsar, frukt, yoghurt och chia mm) också bjuda på kaffe samt servera hembakade bullar och en härlig höstgryta med ris för en billig penning.

Inträdet är 50:- för medlemmar och 100:- för ickemedlemmar. Barn under 12 år går in gratis.

Välkomna!!

Hösten är här!

Trots att terminen är igång har vi självklart alltid öppna dörrar för er som vill testa på eller bli medlem hos oss.

 

Ingen föranmälan krävs om man vill prova-på. Man löser en engångsbiljett i receptionen för 150:-, byter om och studsar in på mattan. När man sedan tecknar avtal så dras engångbeloppet av.

 

  • Ny ventilation på plats.
  • Nya säckar, handskar och mitsar.
  • Uppfräschade omklädningsrum med handdukar att låna samt allt annat man behöver efter ett träningspass
  • Ett gäng glada, taggade och erfarna instruktörer som ser fram emot en höst med er

 

Schemat rullar nu på som vanligt med 45 instruktörsledda pass per vecka och till det har vi mer än 20 coachade sparringtimmar i ringen.

 

För gamla medlemmar som tagit en paus eller inte hunnit komma igång efter vår och sommar igen är det dags nu. På med lindorna och kom ner. Ni är saknade!

 

Välkomna!

Öppet Hus 10/9

Terminen är igång på Stockholm Kickboxning... Men vi fick feeling och bjuder därför in till ett extra öppet hus nu på lördag den 10:e september!

 

Så kom och testa gratis "prova-på-pass" hos oss:

  • Kl 10.30 kör vi ett BJJ (brasiliansk jiu-jitsu) pass för nybörjare
  • Kl 12.00 kör vi kickboxning för nybörjare. Läs mer om våra klasser under "pass"
  • Kl 13.30 kör vi ett till kickboxningspass för alla nybörjare

Vi bjuder på kaffe, fika och skönt mingel.

 

Välkomna till Gästrikegatan 5, närmast t-bana St Eriksplan, samt Karlbergs pendeltågsstation.

 

Ingen föranmälan krävs.

 

P.S - Självklart är man som vanligt alltid välkommen att när som helst under terminen komma ner och köra ett pass även om det är första gången.