Barn-& Juiorträning

Vad kan vara bättre för barn än att lära sig grunderna i självförsvar, öka sin kroppskontroll och förbättra sin fysiska förmåga och kondition?

Två dagar i veckan har vi därför egna pass för kidsen där vi mixar kickboxning med självförsvar och BJJ (brasiliansk jiujitsu/brottning).
Träningen är anpassad för barn mellan 7-12 år (från 13 år och uppåt är det ok att delta i vuxenträningen)

De lite äldre barnen har vi juniorträning för, detta sker i samband med matchträningen för våra juniorer, men nivån anpassas efter gruppens förmåga, även dessa har två träningstillfällen per vecka (Tisdagar kl.15.20 samt Fredagar kl.15.20).

Barnträningen är allsidig där styrka, kondition och motorik utvecklas och anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt.
Barnen får lära sig falla, ta sig ur grepp och skydda sig mot slag och sparkar.

Vi fokuserar på att lära våra barn struktur och grundteknik övar på att samarbeta i grupp.

Family first! Eftersom vi tycker att det är kul att hela familjen tränar ihop så erbjuder vi föräldrar (eller de som tar baren till träningen) till barnen att köra samma övningar som barnen vid sidan av barnträningen på mattan. Annars får föräldrar sitta ute i cafédelen under passets gång.

TIDER, PRISER OCH UTRUSTNING

Barnträning:

Torsdagar kl.16.20 och kl.17.20
Söndagar kl.09.30 

Juniorträning:

Tisdagar kl.15.20
Fredagar kl.15.20

Kontakta receptionen för mer information om vilka grupper som passar bäst för just era barn.

Alla barn har gemensam uppvärming på söndagspassen men därefter kommer de att delas upp i två grupper så att de äldre instrueras av egen tränare i ringytan samtidigt som de yngre fortsätter på stora mattan.

Barnhandskar finns att låna (kan köpas på klubben)
Klä era barn löst och ledigt, gärna t-shirt och shorts.
Vi tränar barfota så skor behöver ej medtas.

Helårskort kostar 3500:- och halvårskort kostar 1800:- för barnen, men det går också bra att betala månadsvis med autogiro vilket kostar 350:-/månad

Har ni mer frågor om våra barnträningar så kontakta oss här!
Vi ses på mattan!