Stockholm Kickboxning & Thaiboxning Instruktörer

Välutbildade och väldigt meriterade tränare i respektive gren.

Våra instruktörer har en lång och gedigen erfarenhet av att lära ut kampteknik, fysträning, och stretchprogram.

Instruktörerna besitter olika spetskompetenser för att vi ska kunna ge er en varierande träning och professionella kurser/utbildningsprogram inom de olika teknikerna/disciplinerna.  

 

Sami Cacan

Sami började träna Kickboxning och taekwondo redan som 13 åring (1987) i Skärholmen, gick över 1989 till Aquila kickboxning under Jens Hultén och började tävla för Aquila som sedermera blev hans moderklubb. 1992 blev han godkänd huvudinstruktör och startade i samband med det Tälje kickboxning.

Efter ett år flyttade han ner till Göteborg för att under ett år träna på den välkände klubben Jonnys Kickcenter men
väl hemma igen (1994) startade han sedan Väsby kickboxning som kom att bli grunden till Stockholm Kickboxning.

2001 öppnade klubben en filial inne i Stockholm city, alldeles invid T-centralen och tog namnet Stockholm Kickboxning.

2005 flyttade verksamheten helt in till stan och skaffade nya lokaler i Vasastan, och i Vasastan är vi kvar än idag, dock med nyrenoverade fräscha och inspirerande lokaler.

Sedan januari 2016 har klubben utvecklats till en komplett Kampsportsklubb där vi även erbjuder BJJ, boxning, thaiboxning, MMA, yoga och renodlad fysträning.

Sami är huvudcoach, grundare och ordförande i föreningen och har därmed ett övergripande ansvar för klubbens kursinnehåll och utveckling. Till sin hjälp har han sakkunniga instruktörer i de olika kampsportsgrenarna, klubbläkare, kostrådgivare samt personal som håller koll på medlemmar och receptionen.

Sami själv har en gedigen erfarenhet från ringen men har lagt matchandet på hyllan sedan 2016 då han tog silver i SM. Med det inte sagt att det inte blir någon fler match, han är lite känd för att vara den som “ställer upp” ifall någon lämnar WO… 

Matcher
 • 65
Medaljer
 • VM, SM & NM i Kickboxning
Erfarenhet
 • Över 12.000 hållna pass (1992 – Nu)

Aktiv instruktör och fighter sedan 1992 och håller minst 50% av passen i schemat än idag.

mer

Clauber Santana

Clauber, vår mästare i Brasiliansk Jiu-Jitsu, med svart bälte sedan 6 år tillbaka och 2 dan, har tränat under Reinaldo Ribeiro, en stor legend i BJJ världen och tävlat runt om i världen (bl.a Brasilien, Sydafrika, UAE och Europa) sedan mitten på nittotalet.

Clauber har erfarenhet av att träna MMA-fighters och har även utbildat militärer i arméer i kampsport.

Han kom i kontakt med Sami Cacan via rekommendationer och är sedan 2016 ansvarig för BJJ/MMA satsningen på klubben där han också jobbar som. instruktör och PT.

Clauber har gått vårt interna instruktörsprogram och instruerar även i stående fighting sedan början på 2017.  

Babel Cacan

Babel har tränat kampsport sedan barnsben och han gick sin första uppvisningsmatch (SM 2001) redan som treåring.

Vid fem års ålder gick Babel över till att spela fotboll och under de kommande åtta åren blev kickträningen mer sporadisk på hemmaplan tills han återupptog kampsportsträningen på allvar på klubben 2011.

Sedan dess har Babel tränat aktivt och undervisat på klubben under och utanför passen. Han har även framgångsrikt coachat på matcher och gick under 2016 Stockholm kickboxnings egna instruktörsutbildning. Babel har varit i Thailand i omgångar för att specialisera sig inom bl.a klinchträning och klassisk thaiboxning.

Babel tog upp sitt tävlande 2015 och blev svensk bronsmedaljör i SM 2016

Babel är sedan 2016 den av våra mest kick-/thaiboxningsinstruktörer som håller flest pass i veckan och oftast syns nere på klubben. Han är dessutom en mycket uppskattad kampsports-PT pga sin lyhördhet samt sitt pedagogiska och metodiska sätt att förmedla och lära ut bra tekniker.

Babel har en förmåga att snabbt se vilka justeringar som krävs för att utvecklas och han jobbar med hela spektrat, allt ifrån balans och distans till andningsteknik och kombinationer.

Michael J:son Lindh

Micke J:son, f.d dansare och numer fighter. Har en lång bakgrund som instruktör vilken tog sin början på Sport Club -98. Därefter har han jobbat som instruktör på SATS där han även har arbetat som Personligt Tränare 2003-2014 samt varit föreläsare på SAFE inom Core, Yoga och L-ABC.

Från början är Michael utbildad dansare på Balettakademins yrkesdansarlinje 91-93 och har arbetat som dansare/sångare/artist i över 20 år. Under åren har han provat ett flertal kampsporter såsom Karate, Taekwondo, Wing Tsun och Krav Maga.

I början på 2016 kom han ner till oss på klubben och sedan dess har han varit aktiv som instruktör och tävlande medlem. Micke ansvarar för stretchprogrammet på morgonpassen samt våra kamsportsinspirerade Yogapassen. 
Mickes erfarenhet som instruktör spänner över:
 • Cykel
 • Core
 • Crosstraining
 • Transformers
 • Kinesis
 • TRX
 • Funk/Street
 • Power Box
 • Box
 • Yoga
 • Hot Mojo
 • Kettelbells
 • Cardio Fusion

Isabelle Jedenheim

Isabelle är en av våra superrutinerade och pedagogiska instruktörer med SAFE licens som styrkeinstruktör, aerobicsinstruktör o spinninginstruktör samt Les Mills licens i Bodypump, bodybalance o bodycombat är hon dessutom delaktig i utformandet av vår instruktörsutbildning.

Isabelle har tränat på klubben sedan 2011, jobbat som instruktör på SATS sedan början på 2000-talet och satt ihop och lett väldigt många olika varianter av gruppträning, alltifrån spinning, styrka och boxning till yoga och body balance. Hon är också utbildad inom kost och kan hjälpa till vid anpassning av dieter och kostupplägg för våra medlemmar.

Utöver sina åtaganden på mattan så är Isabelle ansvarig för matchning av fighters vid våra tävlingar och mästerskap och en viktig del i vårt tävlingsarrangemangsteam och har själv gått ett fåtal matcher i Kick & Thaiboxning. Isabelle går också att boka in som PT.

Cecilia Tibell

Cissi Tibell, är vår alldeles egna klubbläkare och ansvarig för barngrupperna tillsammans med Matthias Grimberg.
Cissi har gjort en fantastisk resa som hon beskriver så här:
“2009 efter ett 4:e barn och ordentlig viktuppgång (till ca 100kg) beslöt jag mig för att en sista gång ta tag i mitt liv och med min vikt för att aldrig återvända dit.
Började träna mer intensivt och följde strikt diet i ca 2,5 år och lyckades tappa ca 35 kilo och hitta en livsstil jag trivs med”

Våren 2015 klev Cissi ner till Stockholm Kickboxning för första gången och sedan dess är hon fast. 

“Kombinationen av rolig träning, bra stämning, varmt välkomnande klimat” säger hon gjorde att hon numera spenderar flera timmar i veckan på klubben där hon inte bara tränar utan också tar hand om div skador och förebyggande rehab samt ansvarar för läkarundersökningar inför tävlingar.

 
Till vardags är Cissi dubbelspecialist internmedicin och endokrinologi men knuten till akutkliniken. Ca 15% av hennes arbetstid ägnar hon åt övervikt på Obesitasmottagningen på Sankt Görans sjukhus. 

Klubben erbjuder inte bara våra medlemmar utan även andra tävlande läkarundersökning inför tävling (se priser på sajten) så har du några funderingar  så är det bara att kontakta Cissi för tidsbokning.

Kent Magnusson

Började träna och tävla 1992. Har tränat och tävlat för följande klubbar:

 • Stockholms Muay Thai
  Instruktör: Björn Hansson
 • Slagskeppet Thai-boxning
  Instruktör: P-O Lindwall
 • Jeong Do Kwan Svea Budocenter Tae-Kwon-Do
  Instruktör: Peter Rollfelt
 • Vongtale Muay Thai Stockholm
  Instruktör: EH
 • Stockholms Kickboxning 2002- nu
  Instruktör: Sami Cacan
Tävlingsmeriter

Totalt 14 matcher (12 FC), 12 vinster, 1 oavgjord, 1 förlust (Tae-Kwon-Do match) b.l.a. två faldig vinnare av Stockholm öppna.

mer

Matthias Grimberg

Matthias, eller Göteborgs-Matthias som han kallas hos oss, är ett av våra senaste nytillskott i instruktörsgruppen. Matthias har tränat olika typer av idrott under många år, däribland styrkelyft och fotboll, men sedan 5 år tillbaka har fokuserat på kampsport. Han ingår i vår tävlingsgrupp och har några framångsrika K1 matcher bakom sig.
Matthias är ansvarig för vår barnträning och har kommit att bli en mycket uppskattad instruktör bland såväl barn som föräldrar.
Utöver barnpassen instruerar han också i nybörjarpass samt som personlig tränare.
Med Matthias på mattan kommer ni garanterat svettas, skratta och få träna på att förstå göte-la-borska.

Martin Carboo

Martin är gammal i gemet, man kan säga att han nästan är en av våra inventarier på klubben med sina 25 år av kampsport i ryggen, 16 år som PT och instruktör på olika gym och anläggningar och 7 år på klubben.
Han har en elitbakgrund i kampsport, skateboard och dans och hos oss använder han sina erfarenheter till att skapa träningsprogram som är roliga, funktionella, explosiva och varierande. Martins cirkelträningspass på morgnarna har blivit en succé och instruerar även i kickboxning.
Martins motto är att man ska ha kul när man tränar och han jobbar mycket med den mentala självbilden och viljan och fokus som den största tillgången för att man ska nå sina mål.

Johan Arvidsson

Johan är en av våra gamla trogna elever som efter att ha utövat kampsport sedan mitten på 90-talet och tränat sedan 2008 på klubben äntligen tagit plats i vårt team av instruktörer. Hans instruktörserfarenhet sträcker sig dock långt bak i tiden fast inom andra discipliner. Tidigare har han nämligen både tränat, tävlat och instruerat i Ju-jutsu, Karate och Kung Fu (Taolu, Sanshou). Under många år tränade Johan också  både uppvisnings Kung Fu (Taolu) samt den kinesiska kickboxningsdisciplinen Sanshou för både Shaolinmunkar och Sveriges landslagscoach inom disciplinen. Sedan 2009 har han dock fokuserat på kickboxning och är en av våra mest uppskattade klubbkamrater och instruktörer då han med sitt lugn lyckas få även den mest oerfarne att kliva in i ringen.

Carlos Gustavsson

Carlos är en av våra aldrig sinande inspirations- och energikällor på klubben. Hans kampsportskarriär startade -97 när han började med Taekwondo. Sedan dess har han tränat och tävlat i olika typer av stående fighting och med ca 30 matcher bakom sig och meriter som bl.a SM guld i K1 får man väl säga att han är rätt rutinerad. Redan 2004 började han träna hos oss på Stockholm Kickboxning och har sedan dess varit en trogen medlem, så trogen att han till och med tatuerat in vårt emblem på axeln. För ett par år sedan tog han en liten avstickare till One Chai Muay Thai men är äntligen tillbaka hos oss igen.  Carlos ansvarar för vår “Lördagssparring” där vi bjuder in externa klubbar till informell sparring och matchträning. Dessutom håller han i en del pass när och har kommit att bli en väldigt eftertraktad PT som lyckas få var och varannan motionär att vilja matcha.

Attila Levin

Attila, eller “the Hun” som han kallas i boxningskretsar är ett riktigt tungviktsproffs.
Redan som amatörboxare var han rankad 4:e bäst i världen, med 5st SM guld, EM brons och såväl VM som OS meriter i bagaget. Totalt 47 matcher med 37 vinster varav 27 vanns på KO hann han med. 
Som proffsboxare var han som bäst rankad 7:a av W.B.O och låg topp 15 hos övriga organisationer. Under sin karriär som PRO avverkade han 38 matcher där han tog hem vinsten i 27 av dem på KO. Attila har mött några av världens vassaste tungviktare och han har tävlat och tränat i USA under många år.
Sedan hösten 2016 instruerar han hos oss och han gör det med lika delar muskler och hjärta. Passen han håller har blivit succé och PT kunderna stå på kö för att få träna och svettas med honom.

Alexander Garcia

Alex är en av få bland våra instruktörer som inte tävlat i någon form av kampsport tidigare men snart är han där och vi kommer förhoppningsvis få se honom rulla runt i någon BJJ match inom kort. Dock har han gjort en annan resa som är minst lika imponerande.
Alex hade inte idrottat sedan 15-års ålder när han som trettioåring tog tag i sitt liv på nytt och klev ner på gymmet. Det var runt 2008 och idag är han en vältränad, atletisk kampsportare som sedan sedan sommaren 2016 tränat och hjälpinstruerat hos oss på klubben.
Innan han kom till oss har han tränat MMA och BJJ parallellt med viktlyftandet på gym.
Till vardags driver han ett av klubbens stammis hak (Café Chokladbollen på St Eriksgatan) och där serverar han nyttiga proteinrika sallader och smarrigt kaffer.

Richard Henriksson

Om det inte vore för sina tävlingsmeriter så är han sannolikt lika känd för sina magrutor. Fast det vägrar han skriva under på men enligt oss andra är han faktiskt ett fysiologiskt fenomen som är född -69, tränat Taekwondo sedan 13 års ålder och svartbältad sedan 27. Han har pysslat med olika former av kampsport och på klubben har han hängt sedan 2007 och varit en av våra tuffare instruktörer sedan 2012. Passen är hårda och högintensiva med mycket sparkar och svett.
Han är nog en av de allra ödmjukaste instruktörer vi har så på frågan om sina meriter kommer inget riktigt utan vi citerar hans sambo Marie istället som utbrast “Jaa det står ju några gubbar (läs pokaler) hemma i hyllan”
Richard är också PT men en rätt fullbokad sådan och tar nya kunder i måna av tid.

Susan Kariuki

Susan är nog en av våra tyngst meriterad kvinnor på klubben. Hon har inte bara framgångar inom kampsport i bagaget utan hon har även lyckats bra inom både Fitness och Body Fitness

Hennes kampsportskarriär inleddes med thaiboxning på Stockholm Muay Thai 2007-2008.
2009 bytte hon klubb tillsammans med hennes coach och landade så småningom på Sweden Top Team där hon tränade och tävlade fram till och med 2015.

Kampsorts meriter:
VM Guld 2014
SM guld Kickboxning 2014
NM silver 2013
SM guld 2009-2012
Vinst i 2 st PRO matcher;
Yakkao 2012 samt
Rumbel of the Kings 2013.

2015 sadlade Susan om och gav sig in i fitnessbranschen, 2015 tävlade hon i kroppsbyggnad och kammade hem silver i Tammerpokalen 2015 året efter ställde hon upp i sin 1a Boodyfitness tävling.
Sedan 2015 har hon arbetat som PT och hållt gruppträningar på olika nivåer samt bootcamps och specialinriktade träningsupplägg 

Susan är ett glädjespridande energiknippe av rang och det går inte att befinna sig i samma rum som henne utan att bli galet motiverad och få en energiboost. 
Hon brinner för att få människor att komma igång och nå sina mål inom träning.

Susan kommer hålla pass inom kickboxning samt cirkelträning och hon är dessutom en eftertraktad PT att boka upp för de som vill nå sina mål.

FÖLJ OSS PÅPRISER 2019

Engångsträning: 200 kr
Klippkort: 1400 kr (10 pass) Giltig 1 år från inköpsdatumet.
Medlemsavgift: 200 kr
(per kalenderår gäller ej engångsträning)
Autogiro Vuxna: 590 kr
/månad - bindningstid 6 månader
Autogiro Barn: 400 kr
/månad - bindningstid 6 månader


Halvårskort: 3500 kr (datum-datum)
Årskort: 6500 kr (datum-datum)


Barnpass Halvår: 2400 kr (datum-datum)
Barnpass Helår: 4500 kr (datum-datum)


Personlig Träning


Coaching /PT
- PT Pass 1000 kr /1 timme
- PT Klippkort 4500 kr /5 timmar
- PT Klippkort 8000 kr /10 timmar
- PT DUO Pass 1600 kr /1 timme
- PT DUO Klippkort 7200 kr /5 timmar
- PT DUO Klipkort 12800 kr /10 timmar


LÄKARUNDERSÖKNING


Läkarundersökning inför match 500 kr Hälsokontroll och kostupplägg 2000 kr

200 kr Studentrabatt kr rabatt vid tecknande av träningskort för skolungdomar mellan 13-18 år samt studenter vid uppvisning av giltigt CSN kort. Gäller EJ klippkort.

Betalningssätt:
Ni kan välja mellan Kontant, Faktura, Kortbetalning, Swish eller Autogiro.Länkar:
Svenska casinon och casinobonusar