Stockholm Kickboxning Schema

I menyn nedan finner ni det schema som gäller för aktuell period 

Schemat gäller för samtliga nivåer.

Under helger och röda dagar har vi anpassade öppettider (röda dagar håller vi helt stängt) så håll utkik här, på Facebook och Instagram för ändringar av schemat.

Observera att vi ibland justerar schemat under terminens gång. Detta kan bero på att vi behöver anpassa klasserna efter antalet besökare vid de olika tidpunkterna. Alla förändringar sker med hänsyn till er utövare då vi vill ge er en optimal träningsmiljö och upplevelse. Så håll koll på Facebook och sajten där vi alltid har de senaste uppdateringarna. Om ni har några frågor om schemat så kontakta oss direkt.

 

OBS!! Drop-in möjligt men vid fullsatt pass kommer vi tyvärr att neka fler deltagare, detta pga brandsäkerhetsregler. Plats garanteras endast om man förbokar.

För gäster: klicka på "boka provträning" på första sidan. Bläddra fram till önskad dag och välj pass, följ anvisningar på skärmen och fortsätt till betalning. Beloppet fås tillgodo vid senare inskrivning.

För medlemmar: ladda ner Gym Control, logga in med e-post, lösenord är dag och månad som man är född, tex 2802 om man är född 28 februari.