Sommaren 2014!

Vi kickar nu igång sommaren så vi hoppas ni kommer ner till oss på klubben och tränar massa!

Ni är välkomna ner för prova-på-träning på valfritt pass enligt Sommarschema 2014! Ni har ett fyra dagars schema att välja bland där lunchträning ingår (även för nybörjare). Det kostar 100 kronor för provträning men vid köp av valfritt kort så får man tillbaka den 100-lappen!

Vi ber om ert överseende gällande antalet deltagare/pass första 2-3 veckorna av terminsstarten. Det är vanligt att det är mycket folk i början men som alla tidigare terminer lugnar det ner sig relativt fort! Vi är dock väl förberedda och har tre instruktörer inbokade/pass.

OBS ! Om ni har möjlighet så rekommenderar vi er nya att komma på det senare nybörjarpasset under terminsstarten, då det är mer folk på det första nybörjarpasset. Vi räknar antal deltagare/pass med klickers system så när maxgränsen är uppnådd stoppar vi insläpp och hänvisar till senarelagda pass så kom i god tid!!

Ni som vill garantera en plats i kursen bör försöka skriva in er senast till slutet av prova-på veckan då alla platser fylls upp väldigt fort! Kan ni inte betala direkt så har ni möjlighet att reservera en plats som kan betalas vid ett senare tillfälle (väldigt vanligt i inväntan på löning)!

Det är en veckoviskursbaserad träning, d.v.s missar ni en måndags träning så gör det inget. Inriktningen på onsdags passet är densamma, dock är inte slag och sparkkombinationerna samma.
För er som precis gått nybörjarkursen hos oss eller på någon annan klubb är nästa steg fortsättningsgrupp 1. Nybörjar passen kräver inga tidigare erfarenheter av kampsport utan vi drar allt från basic

PRISER:

  • Engångsträning: 100 kr (Behöver ej medlemskap)
  • Månadsbet: 390 kr(Löpande autogiro i minst 6 mån, därefter 3 mån uppsägningstid.)
  • Klippkort 10 ggr: 900 kr
  • Sommarkort 2014: 1200 kr

Oavsett val så tillkommer en medlemsavgift på 200 kr per kalenderår.

Mvh, Stockholm Kickboxning Crew