Sommaren 2015

Äntligen drar våren sig mot sitt slut och vi kan skymta lite fint väder! Skolavslutningar närmar sig likaså arbetarnas semesterveckor så nu är det dags att planera sommarens träning! Ligg inte på latsidan, utan kom ner och kicka igång en säsong full med roliga spark- och slagkombinationer.
 
Ni är välkomna ner för träning enligt sommarschema 2015! Ni har ett fyradagars schema att välja bland där lunchträning ingår (även för nybörjare). Ni behöver inte boka eller föranmäla er utan det är drop-in som gäller på alla pass så ta en titt på schemat och kom ner på den tid som fungerar bäst för er och testa på! Allt ni behöver är bekväma träningskläder och vattenflaska, vi tränar barfota och all utrustning får ni låna. Det kostar 100:- att testa på ett pass men vid köp av valfritt träningskort så får man tillbaka den 100-lappen!
 
Vi ber om ert överseende gällande antalet deltagare/pass första 2-3 veckorna av terminsstarten. Det är vanligt att det är mycket folk i början men som alla tidigare terminer lugnar det ner sig relativt fort! Vi är dock väl förberedda och har tre instruktörer inbokade/pass så alla deltagare får den hjälp de behöver!
 
Ni som vill garantera en plats i kursen bör försöka skriva in er så fort som möjligt då alla platser fylls upp väldigt fort! Kan ni inte betala direkt så har ni möjlighet att reservera en plats som kan betalas vid ett senare tillfälle (väldigt vanligt i inväntan på löning)!
 
Det är en veckoviskursbaserad träning, d.v.s. missar ni en måndags träning så gör det inget. Inriktningen på onsdagspasset är densamma, dock är inte slag och sparkkombinationerna samma. För er som precis gått nybörjarkursen hos oss eller på någon annan klubb är nästa steg fortsättningsgrupp 1. Nybörjar passen kräver inga tidigare erfarenheter av kampsport utan vi drar allt från basic.
 
Hitta schemat här!
 

PRISER:

  • Sommarkort 2015: 1200 kr
  • Klippkort 10ggr: 900 kr
  • Engångsträning: 100 kr
  • Månadsbet: 390 kr (Löpande autogiro med 9 mån bindningstid och 3 mån uppsägningstid.)

 

Oavsett val så tillkommer en medlemsavgift på 200 kr per kalenderår.
 
Anmäl dig här!