Vårterminen 2015

Vi hoppas ni har haft en underbar jul med god mat och besök från tomten! Snart är det slut på det goda och dags att jobba bort allt som satt sig kring midjan under årets ledighet! Äntligen kickar nya terminen igång så vi hoppas ni är taggade för en vår full med slag och sparkar med sikte på beach 2015.

 

Ni är välkomna ner för en hel veckas gratis prova-på-träning enligt vårschema 2015! Ni har ett sexdagars schema att välja bland där lunchträning ingår (även för nybörjare). Ni behöver inte boka eller föranmäla er utan det är drop-in som gäller på alla pass så ta en titt på schemat och kom ner på den tid som fungerar bäst för er och testa på! Allt ni behöver är bekväma träningskläder och vattenflaska, vi tränar barfota och all utrustning får ni låna.

 

Vi ber om ert överseende gällande antalet deltagare/pass första 2-3 veckorna av terminsstarten. Det är vanligt att det är mycket folk i början men som alla tidigare terminer lugnar det ner sig relativt fort! Vi är dock väl förberedda och har tre instruktörer inbokade/pass så alla deltagare får den hjälp de behöver!

 

OBS ! Om ni har möjlighet så rekommenderar vi er nya att komma på det senare nybörjarpasset under terminsstarten då det är mer folk på det första nybörjarpasset. Vi räknar antal deltagare/pass med klickers system så när maxgränsen är uppnådd stoppar vi insläppet och hänvisar till senarelagda pass så kom i god tid!

 

Ni som vill garantera en plats i kursen bör försöka skriva in er senast till slutet av prova-på veckan då alla platser fylls upp väldigt fort! Kan ni inte betala direkt så har ni möjlighet att reservera en plats som kan betalas vid ett senare tillfälle (väldigt vanligt i inväntan på löning)!

 

Det är en veckoviskursbaserad träning, d.v.s. missar ni en måndags träning så gör det inget. Inriktningen på onsdagspasset är densamma, dock är inte slag och sparkkombinationerna samma. För er som precis gått nybörjarkursen hos oss eller på någon annan klubb är nästa steg fortsättningsgrupp 1. Nybörjar passen kräver inga tidigare erfarenheter av kampsport utan vi drar allt från basic.

 

 

PRISER:

  • Vårkort 2015: 1900 kr
  • Klippkort 10ggr: 900 kr
  • Engångsträning: 100 kr
  • Månadsbet: 390 kr (Löpande autogiro med 9 mån bindningstid och 3 mån uppsägningstid.)

 

 

Oavsett val så tillkommer en medlemsavgift på 200 kr per kalenderår.