Kids Summer Camp 2017

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi föräldrar börjar redan nu fixa och trixa för att få semesterveckorna att täcka barnens evighetslånga sommarlov, för samtidigt som vi gläds åt deras ledighet så våndas vi över dagarna då de tvingas vara på fritids när andra är lediga...


Med utökat barnschema och nya instruktörer på mattan har andelen medlemmar i åldrarna 8-12 år ökat markant hos oss och vår vana trogen försöker vi hitta lösningar och aktiviteter för att underlätta våra medlemmars träning och tillvaro.

Vårt senaste erbjudande är därför ett Sommarlovs läger för barn i åldrarna (ca) 8-12 år.

 

Kids summer camp 2017

 

Lägret kommer att vara dagtid, måndag till torsdag, två olika veckor under sommaren.
Det första tillfället är midsommarveckan, dvs v 25 (19-22 juni) och det andra tillfället är v 33 (14-17 aug)

Aktiviteterna börjar kl 9 och pågar till 16. Under denna tid har vi hunnit träna, leka, lyssna, prata och inta både lunch och mellis.
Eftersom vi vet att det är svårt för er föräldrar att hinna få en hel dags arbete uträttat under dessa timmar så hälsar vi alla barn (som vill) välkomna redan från kl 8 och erbjuder dem att stanna till kl 17.

Mellan 8-9 serverar vi frukost och mellan kl 16-17 finns det frukt och böcker att roa sig med tills de blir upphämtade.

Vi kommer tillbringa tid utomhus (i Vasaparken) och inomhus på klubben, lite beroende på väder och vind.

Under lägret får barnen lära sig självförsvar, kroppskontroll och stretch. Vi kommer inte bara träna utan vi kommer prata om träning också, samt om vikten av vila och återhämtning och om kamratskap.

Matthias Grimberg som är ansvarig för barnträningen kommer tillsammans med Babel Cacan och Alline Torquato att hålla i lägret. Och vi kan garantera att era barn kommer bli väl omhändertagna och ha riktigt riktigt kul.

Priset för en vecka är 2500:- (för medlemmar) och 2700:- (icke-medlemmar) och då ingår klubb t-shirt, lindor, mat och diplom.

Anmälan görs i receptionen. Det finns endast 15 platser per vecka så först till kvarn gäller...
Välkomna!